Integritat Institucional

Assistència implantació Bústia Denúncies Llei 2/2023

Fa unes setmanes us informàvem de la disponibilitat d'una solució de Bústia de Denúncies a través d'aquest projecte de Portals Municipals de la Diputació de València. Aquest oferiment ha rebut la ratificació del Ple i s'amplien els serveis a la disposició dels Ajuntaments incorporant la prestació del servei d'Assessorament. 

 

El ple de la Diputació de València, en sessió celebrada el dia 23 de maig de 2023, va aprovar l'Estratègia d'Integritat del Sistema Intern d'Informació on s'inclouen els següents acords.

Primer: Habilitació d'una eina per a la implantació de la Bústia de Denúncies, i del Sistema Intern d'Informació per al seu ús per part els ajuntaments de la província de València pel Servei d'Informàtica i Organització. L'eina estarà disponible per a tots els Ajuntaments adherits a la plataforma Portals municipals i que ho sol·liciten.
Enlace de acceso al documento de solicitud de Buzón denuncias Portales Municipales.pdf  

 

Segon: La prestació del servei d'assessorament, en relació a tots els documents necessaris que s'hagen d'elaborar per a la implantació del Sistema Intern d'Informació, difonent i divulgant tota la informació i documentació redactada per part del Servei de Govern Obert i Integritat Institucional de la Diputació Provincial de València. Aquest servei es prestarà a tots els ajuntaments de la província de València que el sol·liciten encara no estant adherits a la plataforma Portals Municipals.

 

Podràs trobar tota la informació en el document adjunt amb instruccions detallades per a formular la sol·licitud del teu ajuntament.