Bon Nadal! et desitja Portals Municipals.

2019 ha estat un any molt intens per al projecte de portals municipals de la *Diputació de València. Hem treballat intensament perquè el projecte continuï creixent com l'ha anat fent durant tots aquests anys.

Tant l'oficina del projecte com els responsables dels ajuntaments s'han dedicat intensament a mantenir operatives i funcionals totes les webs municipals.

A més, des de l'oficina de projecte portem ja uns mesos treballant en la pròxima actualització de la plataforma a la versió Drupal 8, la qual es posarà en marxa en 2020.

L'actualització inclou la reescriptura de tot el codi de Portals Municipals per a *Drupal 8, la integració completa de les apps i les webs, un model de dades ampliat i dirigit a la reutilització de la informació municipal, i les eines per a convertir Portals Municipals en una plataforma de nous serveis a la ciutadania. Se simplificaran les tasques de redactor i administrador, i s'actualitzarà la imatge dels portals, possibilitant l'obertura de la plataforma a nous portals i nous usos: turístic, altres organismes locals i altres portals web municipals.

Estem molt il·lusionats amb aquesta nova actualització i esperem que la vostra resposta sigui positiva i continuem rebent peticions d'adhesió de nous municipis per a continuar creixent. Ja som 234 portals adherits a la plataforma, la qual cosa representa un creixement del 10% en 2019.

Us agraïm la confiança i la col·laboració que ens heu ofert enguany, esperem en 2020 continuar treballant junts en el manteniment dels portals municipals de la Província de València.

Us desitgem unes Bones festes.