Com enviar push

Com ja sabem una notificació push és un avís que s'envia a temps real o de forma programada a tots els dispositius que tinguin l'app instal·lada en els seus dispositius.

L'Institut Nacional d'Estadística (INE) ha publicat una eina que permet conèixer la ubicació exacta del col·legi electoral al qual podrà acudir cada ciutadà a exercir el seu dret a vot el dia de les Eleccions a les Corts Generals així i a les Valencianes. Creiem que pots ser de molt d'interès per a tots, i especialment per als qui voten per primera vegada o el fan després d'haver realitzat un canvi de domicili.

 

Instruccions per a consultar tota la informació en l'eina INE.

Per a utilitzar aquesta eina, que es troba dins de la Seu Electrònica de l'INE, l'usuari només haurà d'incloure el nom de la província en la qual està empadronat, el nom del municipi, el nom de la via en la qual viu, el número, el codi postal de la població i la inicial del cognom, una dada que permetrà que l'INE li indiqui exactament i dins del col·legi electoral al qual podrà acudir a votar, quina serà la taula pertinent.

Una vegada introduïts les dades, l'aplicació li retornarà una informació abreujada sobre la direcció exacta en la qual es troba el col·legi electoral designat així com la taula en la qual s'haurà de dirigir una vegada sigui allí.

En aquest butlletí t'explicarem com incloure un cartell i un enllaç a la pàgina de l'INE des del teu portal municipal.

 

Incorporar cartell al portal

Per a incorporar el cartell en el teu portal municipal has de seguir els següents passos:

 

1. Crea un nou cartell des del panell de control:

Panell de Control > Menú Contingut > Afegir cartell

Crear cartel

 

2. Afegeix el títol del cartell

Título del cartel

Exemple: cartell eleccions 2019

 

3. Indica la regió o lloc on es mostrarà el cartell. Pots triar diversos grups.

Grupo del Cartel
Exemple: right-col

 

4. Posa el següent enllaç en el cartell a la web de l'Institut Nacional d'Estadística (INE)

https://sede.ine.gob.es/ce-mesas?cierre=0000385&*cid=1254735541845

 

5. Puja la següent imatge:

Imagen del cartel

6. Guarda els canvis.

 

Seguint aquests passos, els ciutadans podran accedir directament a la web de l'Institut Nacional d'Estadística (INE), on poden consultar tota la informació sobre aquestes eleccions 2019.

Si tens qualsevol dubte de com incorporar el cartell en el seu portal, pots enviar una petició a través del nou portal d'usuaris de Portals Municipals. Si no aquestes donat d'alta, pots fer-ho en el portal de *ProactivaNET accedint a la següent adreça: https://incidencias.dival.es/proactivanet/portal/.