Informació meses electorals Eleccions 2023

La maquinària electoral ja s'ha posat en marxa de cara al 28 de maig i des de Portals Municipals volem facilitar a l'usuari perquè puga donar tota la informació necessària sobre aquestes eleccions 2023.

L'Institut Nacional d'Estadística (INE) ha publicat una eina que permet conéixer la ubicació exacta del col·legi electoral al qual podrà acudir cada ciutadà a exercir el seu dret a vot el dia de les Eleccions Municipals i Autonòmiques 2023. Creiem que pot ser de molt d'interés per a tots, i especialment per als qui voten per primera vegada o el fan després d'haver fet un canvi de domicili.

Instruccions per a consultar tota la informació en l'eina INE.

Per a utilitzar aquesta eina, que es troba dins de la Seu Electrònica de l'INE, l'usuari només haurà d'incloure el nom de la província en la qual està empadronat, el nom del municipi, el nom de la via en la qual viu, el número, el codi postal de la població i la inicial del cognom, una dada que permetrà que l'INE li indique exactament i dins del col·legi electoral al qual podrà acudir a votar, quina serà la taula pertinent.

Una vegada introduïts les dades, l'aplicació li retornarà una informació abreujada sobre la direcció exacta en la qual es troba el col·legi electoral designat així com la taula en la qual s'haurà de dirigir una vegada siga allí.

Incorporar informació al portal

En aquest butlletí t'expliquem com incloure un cartell i un enllaç a la pàgina de l'INE des del teu portal municipal.

 1. Crea un nou cartell des del panell de control:

  Panell de Control > Menú Contingut > Afegit cartel

 2. Afig el títol del cartell

  Exemple: Informació eleccions 2023

 3. Indica la regió o lloc on es mostrarà el cartell. Pots triar diversos grups.

  Ejemplo: Destacados

 4. Posa el següent enllaç en el cartell a la web de l'Institut Nacional d'Estadística (INE)

  https://sede.ine.gob.es/ce-mesas

 5. Puja la següent imatge:
  Logo
 6. Desa els canvis.

Seguint aquests passos, els ciutadans podran accedir directament a la web de l'Institut Nacional d'Estadística (INE), on poden consultar tota la informació sobre aquestes eleccions 2023.