04/09/2020
APP AJUNTAMENTS DE VALÈNCIA
Hace unos días el Ayuntamiento de Villar del Arzobispo anunciaba en sus canales oficiales que han llegado a los dos mil usuarios en la APP Ajuntaments de València. Esta cifra sitúa al ayuntamiento como uno de los que mejor gestionan y promocionan la APP de entre todos los adheridos al proyecto de la Diputació de València.

Entre tots els continguts que ofereix l'ajuntament en el seu perfil destaquen: informació d'última hora sobre el Covid-19, serveis de Cita Prèvia amb oficines i responsables municipals, reserves culturals i esportives, el servei d'Incidències en via pública, enquestes ciutadanes, directoris i mapes amb punts d'interés, comerços, rutes, associacions...i tota la informació d'ultima hora i enllaços d'interés tant per als veïns com per als visitants.

Volem agrair i felicitar els responsables del portal municipal i de l'aplicació mòbil per l'interés i la dedicació que han demostrat des que es va llançar l'APP en 2016. Moltes vegades els vostres suggeriments i necessitats fan que el projecte i la plataforma evolucionen positivament i es creen noves funcionalitats que han aconseguit que l'APP Ajuntaments de València siga una de les més completes per als serveis i la comunicació de qualsevol ajuntament o entitat pública.

Dins dels serveis de l'APP destaca sens dubte la Cita Prèvia. Durant els mesos de juny, juliol i agost s'han realitzat mes de 50.000 reserves i cites. Hi ha 54 municipis utilitzant activament el sistema, i ofereixen un total de 418 recursos al ciutadà. Cada dia es reserven més de 800 seients d'Oficines d'Atenció al Ciutadà, i també d'instal·lacions esportives, piscines municipals, i serveis públics, molts d'ells amb passarel·la de pagament per al cobrament de taxes. En breu us anunciarem les novetats del servei de Cita Prèvia que hem preparat, resultat de la important experiència que hem tingut aquest estiu, i sobretot de les vostres aportacions.

Mes informació sobre l'APP Ajuntaments de València

https://ajuntamentsdevalencia-cdn.digitalvalue.es/app/es.html