01/04/2019
Una de les peces fonamentals de la nostra proposta de comunicació integral amb el ciutadà és l'aplicació mòbil

Els dispositius mòbils cada dia s'utilitzen més per a l'accés i consum d'informació i l'activitat digital. La Diputació vol estar al costat dels Ajuntaments en aquesta transformació.

La nova APP arriba amb importants novetats:

 • Gestió d'incidències actualitzada.
 • Bústia Ciutadana amb camps configurables.
 • Cita prèvia, Reserva d'instal·lacions, gestió de Torns i Autoritzacions (CRETA).
 • Notificacions push amb imatge.
 • Publicació i enviament de push a través de l'app.
 • Gestió d'usuaris.
 • Redissenye complet.
 • Mapes i Rutes millorats.
 • Lector de QR integrat.


I moltes més novetats que pots conéixer ja en el Portal de la Comunitat. 

Estem convençuts que totes aquestes novetats propiciaren nous serveis d'informació turística, gestió dels serveis d'atenció al ciutadà i noves vies de comunicació i de participació.

Presentem algunes de les novetats a continuació:

Vista principal.

La vista principal de l'aplicació incorpora dues característiques:

 • Panell d'avisos: els avisos que encara no han sigut llegits apareixen de forma destacada en la vista principal del municipi. A més, encoratjarà als usuaris que completen el seu perfil d'usuari o confirmen la seua adreça de correu electrònic.
 • Accés al perfil d'usuari: s'ha afegit un avatar en la capçalera de la vista principal que permet accedir directament al perfil de l'usuari.

Bústia Ciutadana.

 • Ubicació en mapa. L'usuari podrà navegar per un mapa i indicar el lloc de la incidència.
 • Ubicació de la foto. L'aplicació detecta el lloc en el qual s'ha pres la foto i permet enviar aquesta ubicació.
 • Secció d'informació. Aquells municipis que ho desitgen podran afegir una secció d'informació totalment personalitzable accessible des de la capçalera.

Lector de QR 2.0.

L'objectiu és facilitar a l'usuari la realització d'accions com visitar punts d'interés turístics, obtindre informació en museus o informació municipal en llocs públics com per exemple el mercat municipal. Els usuaris només han d'escanejar els codis QR localitzats en les entrades per a, automàticament, poder consultar tota la informació relativa al directori de llocs disponibles, ubicació, tipus de producte, etc.

També és utilitzat actualment per a dirigir a l'usuari a enllaços d'interés com per exemple el llibre de festes, webs de turisme, web municipal, enllaços a vídeos, notícies, etc

Trucades i correus electrònics.

Des del menú principal de l'aplicació es podran afegir enllaços directes per a realitzar trucades telefòniques o enviar correus electrònics (a un compte de mail configurada prèviament). Per exemple, per a telefonades a nombres d'emergències com la policia local, contacte directe amb l'ajuntament, oficina de turisme, etc.

Galeria d'imatges.

Amb el nou servei incorporat de galeries podrà organitzar totes les imatges del municipi dins de l'aplicació.

Una galeria personalitzable en la qual organitzar les fotos segons les temàtiques a través d'un senzill menú. L'aspecte de la galeria és polit, minimalista i no resta atenció al principal, les fotografies.

La galeria permet anar veient totes les imatges mitjançant l'efecte Swipe o "lliscar el dit", fer zoom sobre la imatge i compartir a través dels contactes del dispositiu i xarxes socials.

Cita prèvia, Reserva d'instal·lacions, gestió de Torns i Autoritzacions.

Aquesta nova versió amplia el seu servei de Cita Prèvia per a personal de l'ajuntament i ofereix a l'usuari la possibilitat de realitzar reserves d'instal·lacions esportives o municipals directament des de l'aplicació.

Des del panell d'administració es podrà configurar les diferents opcions i afegir camps personalitzats, com per exemple, nombre de reserves, un camp opcional per a deixar alguna nota, etc…

L'usuari podrà afegir la seua cita a l'agenda del seu telèfon o cancel·lar-la des de la pròpia aplicació.

Notificacions push amb imatge i enviament a través de l'aplicació.

Les notificacions push podran incloure imatges i realitzar enviaments des de la pròpia aplicació.

Avís de nova versió disponible.

Cada vegada que hi haja una actualització disponible es notificarà a l'usuari quan òbriga l'aplicació. S'assegurarà d'aquesta manera que els usuaris sempre disposen de l'última versió.