25/04/2019
Descarrega't els materials que hem preparat per als vostres portals, per a impressió, i per a xarxes socials oficials, i promociona la nova versió de l'aplicació.

Ja es troben disponibles els materials de promoció de l'APP Ajuntaments de València per al teu municipi i webs oficials de l'ajuntament.

La nova versió de l'app municipal ja està disponible a les botigues, ara és important aconseguir que els ciutadans la hi descarreguin i per a això, us proporcionem materials perquè li doneu la màxima difusió en el municipi.

La promoció que van realitzar alguns municipis en versions anteriors de l’app va ser tot un èxit, van aconseguir que l’app obtinguera la màxima visibilitat entre els ciutadans i un gran nombre de descàrregues. Pensem que la promoció és una forma que facilita al ciutadà el coneixement d'aquesta eina, ja que alguns ciutadans la desconeixen per complet.

A continuació posem a la teva disposició tota la documentació i material gràfic necessari.

Banner per a penjar en el teu portal.

Per als portals municipals hem dissenyat un bàner animat que podeu col·locar fàcilment en les vostres portades i una landing page (pàgina d'aterratge) perquè enllaceu el bàner i poder dirigir als usuaris a les botigues depenent de si usen Google Play o App Store.

banner-promocion-app

 

Link a la landing page: http://ajuntamentsdevalencia-cdn.digitalvalue.es/app/va.html

Cartell A3 per a la difusió offline en el municipi.

Entre els arxius disponibles trobareu un cartell en grandària A3 per a imprimir i poder realitzar difusió offline en els llocs dels quals disposi el teu ajuntament, tanques, panells, etc. Aquest cartell també el trobareu adaptat per a tots els vostres suports digitals com el portal municipal, xarxes socials, notes de premsa, newsletter o avisos.

Manual de pràctiques recomanades.

Per a ajudar-vos a aconseguir-ho hem redactat un breu manual de pràctiques recomanades per a la difusió tant online com offline, Aprofitar la tecnologia, fidelitzar amb la ciutadania o activar la participació ciutadana són algunes dels avantatges que pots aconseguir per al teu ajuntament realitzant una promoció a través dels mitjans dels quals disposis.

No cal oblidar que l'èxit de l'aplicació depèn de l'esforç de tots, és important que entre tots aconseguim donar-li la màxima difusió possible i aconseguir el màxim de descàrregues.

Per a més informació sobre la nova versió de l'APP pots consultar-la en el següent enllaç:

http://portalesmunicipales.dival.es/noticia/nueva-version-de-ajuntaments-de-valencia

Des de l'oficina de projecte de Portals Municipals us continuarem prestant el suport per a mantenir i promocionar l'APP Ajuntaments de València.

Descàrrega tot el material per a la difusió de l'APP: