Tavernes Blanques
Tavernes Blanques
Tavernes Blanques
05/06/2018
El canvi de disseny de la nova web municipal, que ja porta unes setmanes en funcionament, dona una resposta més ràpida i àgil als usuaris

El nou portal web està dissenyat per a reforçar la comunicació entre l'Ajuntament i la ciutat. Una web transparent, enfocada al ciutadà i al visitant, participativa i d'actualitat.

Una web intuïtiva i accessible amb serveis d'atenció ciutadana, la transparència, accessible a la documentació municipal, als responsables polítics, a mapes de serveis i a punts d'interés geolocalitzats.

El portal també és una eina de promoció de la ciutat, una guia en la qual la no solament destaquen els avantatges competitius sinó que també ensenya la vida de les seues instal·lacions, afavoreix la promoció de les seues fires, festes i punts emblemàtics. Un element imprescindible per a la difusió i millora tant de l'ajuntament com de la ciutat.

La web, que utilitza la versió 7 de Drupal, ofereix una imatge renovada i preparada per a participar i accedir des de qualsevol dispositiu (responsive design) i el seu objectiu principal és millorar contínuament l'accessibilitat per a facilitar la informació i el seu contingut a tots els usuaris.