21/03/2019
Portals Municipals és la tecnologia que mou més de 260 portals web d'ajuntaments i entitats municipals a la Província de València

Centenars de tècnics de continguts, administradors informàtics i dissenyadors gràfics, participen cada dia a desenvolupar i mantindre aquests importantíssims punts de comunicació amb la ciutadania. 

Portals Municipals reuneix portals web d'ajuntaments i mancomunitats, portals turístics, portals de transparència i de participació. Incorpora una aplicació mòbil amb nombrosos serveis com la cita prèvia, reserva d'instal·lacions, bústia de queixes i suggeriments o incidències en via publica. Recull informació d'activitat, organització i de servei en una solució de dades obertes.

El nou portal de la Comunitat PM8 que ara presentem, naix amb l'objectiu de crear les sinergies i sindicar els esforços de tots els actors per a mantindre actiu i en constant evolució aquesta important plataforma de servei públic. Serà el punt principal per a la comunicació dels importants avanços que aquesta reedició del projecte presentarà en breu.

El portal de la Comunitat inclou anuncis, material de presentació i de formació, manuals, calendaris d'esdeveniments i cursos, i activitats de promoció del projecte.

El portal ha sigut redissenyat com a experiència pilot de la futura actualització de tots els portals municipals, i es basa en Drupal 8. Un portal més senzill i intuïtiu que facilita la cerca d'informació sobre les novetats i continguts de la plataforma.

El portal s'actualitzarà setmanalment amb la introducció de continguts nous referents al programa de cursos, jornades, esdeveniments, convocatòries, notícies o exemples de bones pràctiques.

Tota l'activitat del portal està coordinada amb les xarxes socials de la plataforma per a arribar al màxim d'usuaris possibles.

T'esperem.