Nueva plataforma Portales Municipales 8
Nueva plataforma Portales Municipales 8
Nueva plataforma Portales Municipales 8
11/12/2018
Portals Municipals 8 inclou nous serveis, nous dissenys, i mòduls que s'adapten a cada necessitat dels portals municipals

Portals Muncipals 8 arriba per a evolucionar una plataforma d'èxit i garantir les demandes de les webs del pròxim futur.

Novetats i Objectius

La nova fase del projecte ofereix eines per a continguts de transparència, participació, associacionisme i turisme, i l'actualització a Drupal 8. Dins d'una plataforma de dades obertes que facilita la interoperabilitat amb dispositius mòbils, pantalles i altres sistemes.

Formació i Dinamització

En aquesta nova etapa cobra protagonisme la formació i la dinamització, amb el portal per a la comunitat d'usuaris de la plataforma com a element destacat, el qual inclou tot el contingut d'interés per als usuaris. Els cursos, que tindran una periodicitat mensual per a donar cabuda per a tots els redactors i administradors, inclouran un nou curs de Drupal Avançat.

El Portal de la Comunitat, que estarà disponible en breu, inclourà elements per a la col·laboració mitjançant fòrums, per a debatre sobre el millor ús i utilització de les eines dels portals, i la forma de comunicar la informació al ciutadà. Inclourà també un repositori de documents tècnics i de auto-formació, i el calendari dels cursos vinents.

La renovació de Plataformes i Sistemes serà immediata, i molt prompte podreu gaudir d'importants millores de rendiment. I d'altres que informarem en el pròxim butlletí mensual, estigueu atents.

Benvinguts a Portals Municipals 8.