03/07/2020
SERVEI DE CITA PRÈVIA
Alcàsser, primer ajuntament a estrenar el servei de Cita Prèvia per a la piscina municipal a través de l'APP municipal.nicipal a través de la APP municipal.

Per obligacions de la situació sanitària actual s'ha de controlar i limitar l'accés a les Piscines Municipals durant l'estiu. És per això que l'Ajuntament de Alcasser i la Regidoría d' Esports ja ha posat a la disposició de la ciutadania el servei de Cita Prèvia, per a reservar plaça a través de l'APP oficial de l'ajuntament.

Com anunciarem en comunicacions anteriors i amb el compromís de facilitar el compliment a tots els municipis de la Província, des de la Diputació de València i l'oficina del projecte, s'ha preparat una solució tecnològica molt avançada que permet a la ciutadania utilitzar i gaudir dels serveis públics municipals, preservant la salut, el distanciament social, i conjuminant els esforços en el combat contra el covid.

La Cita Prèvia per a la piscina municipal ofereix la possibilitat de reservar dia i hora i pagar a través de l'APP mòbil. El servei de Cita Prèvia està disponible per a tots els ajuntaments adherits al projecte.

Aquest servei és aplicable a una altra mena de reserves municipals La Cita Prèvia ofereix la possibilitat de reservar dia i hora i pagar a través de l'APP mòbil. El servei de Cita Prèvia està disponible per a tots els ajuntaments adherits al projecte.

Com reservar Cita en la Piscina de Alcàsser a través de l'APP?

T'ho expliquem de manera ràpida i senzilla en les següents imatges i en la guia en .pdf que et pots descarregar més a baix.

 

CITA-PREVIA-01

 

 

CITA-PREVIA-02

 

 

cita-previa-03

 

Descàrregues: