23/12/2019
2019 ha sigut un any molt intens per al projecte de Portals Municipals de la Diputació de València. Hem treballat intensament perquè el projecte continue creixent com ho ha fet durant tots estos anys

Tant l'oficina del projecte com els responsables dels ajuntaments s'han dedicat intensament a mantindre operatives i funcionals totes les webs municipals.

A més, des de l'oficina de projecte portem ja uns mesos treballant en la pròxima actualització de la plataforma a la versió Drupal 8, la qual es posarà en marxa en 2020.

L'actualització inclou la reescriptura de tot el codi de Portals Municipals per a Drupal 8, la integració completa de les apps i les webs, un model de dades ampliat i dirigit a la reutilització de la informació municipal, i les ferramentes per a convertir Portals Municipals en una plataforma de nous servicis a la ciutadania. Se simplificaran les tasques de redactor i administrador, i s'actualitzarà la imatge dels portals, possibilitant l'obertura de la plataforma a nous portals i nous usos: turístic, altres organismes locals i altres portals web municipals.

Estem molt il·lusionats amb esta nova actualització i esperem que la vostra resposta siga positiva i continuem rebent peticions d'adhesió de nous municipis per a continuar creixent. Ja som 234 portals adherits a la plataforma, la qual cosa representa un creixement del 10% en 2019.

Vos agraïm la confiança i la col·laboració que ens heu oferit enguany, esperem en 2020 continuar treballant junts en el manteniment dels portals municipals de la Província de València.

Vos desitgem unes Bones Festes.