Blog

Descobreix les últimes notícies i publicacions

25/04/2019 Material promocional APP Ajuntaments de ValènciaDescarrega't els materials que hem preparat per als vostres portals, per a impressió, i per a xarxes socials oficials, i promociona la nova versió de l'aplicació.
12/04/2019Informació eleccions 2019 per al teu portal municipalLa maquinària electoral ja s'ha posat en marxa de cara al 28 d'abril i des de Portals Municipals volem facilitar a l'usuari perquè puga donar tota la informació necessària sobre aquestes eleccions 2019.
01/04/2019Nova versió de Ajuntaments de ValènciaUna de les peces fonamentals de la nostra proposta de comunicació integral amb el ciutadà és l'aplicació mòbil
cartel app

Els Portals Municipals

Informa't sobre el projecte

plataforma

Plataforma

Portals Municipals és el gestor de continguts per al desenvolupament de webs municipals que fa possible construir webs municipals multi-idioma completes, amb dissenys moderns, fàcils i econòmiques de crear i de mantindre, escalables, i que utilitzen les últimes tecnologies web

Proyecte

Projecte

El nostre objectiu des del 2010 és aconseguir una comunicació directa amb la ciutadania. Més de 250 ajuntaments disposen de portal municipal i de l'aplicació per a mòbils "Ajuntaments de València".

unix-te

Unix-te

Pots adherir-te a la plataforma de forma totalment gratuïta. A més, en este portal trobaràs assessorament i resposta a totes les teues preguntes.

plataforma web municipal de la diputació de valencia